MOMCI, SA SREĆOM: Najbolji srpski gejmeri otputovali u Džakartu na svetsko takmičenje

Ove godine na svetskom šampionatu boriće se 480 takmičara iz 37 zemlje, a Srbija će pokušati da odbrani titulu šampiona koju je prošle godine osvojila u Koreji

  • 7

Srpska gejming reprezentacija otišla je na 8. IeSF World Championship gejmersko takmičenje koje se ove godine održava u Džakarti, sa zadatkom da odbrani prošlogodišnju titulu svetskog šampiona.

SRBI SU SVETSKI ŠAMPIONI: Naši momci najbolji gejmeri na planeti!

Naš tim čine timovi: Dementirani drugari (League of Legends), iNation (Counter Strike) i igrač Milan Satarić koji će se takmičiti u video-igri Hearthstone.

Predstavnici naše reprezentacije su pobednici nacionalnih šampionata u navedenim igrama koje je organizovala Srpska e-Sport Asocijacija (SeSA) u saradnji sa partnerima.

Ove godine na svetskom šampionatu boriće se 480 takmičara iz 37 zemlje, a Srbija će pokušati da odbrani titulu šampiona koju je prošle godine osvojila u Koreji.

Takmičenje traje od 6-9. oktobra, a mečevi se mogu pratiti na zvaničnom International e-Sports Federation kanalu https://www.twitch.tv/iesf_tv.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA