APPLE SPREMA VELIKE PROMENE ZA NOVI IPHONE: Model koji će se pojaviti dogodine biće REVOLUCIONARAN

Dogodine će biti desetogodišnjica iPhone-a, pa div iz Kupertina navodno zbog toga sprema velike promene

  • 18

Novi iPhone se neće pojaviti pre septembra sledeće godine, a već sada su počele da se pojavljuju informacije o njemu koje otkrivaju šta bi sve nova perjanica Apple-a mogla da ima. Pre svega, spominje se da će iPhone 7S (ili iPhone 8 ukoliko Apple odluči da promeni način davanja imena svojim uređajima) imati OLED ekrane i mogućnost bežičnog punjenja.

Stavili su iPhone 7 u BUNDEVU i bacili ga sa ZGRADE. Pogledajte šta je od njega ostalo!

Da će Apple na predstojećem iPhone-u koristiti OLED ekrane nezvanično je  potvrdio i izvršni direktor japanske kompanije Sharp, koja je jedna od najvećih Apple-ovih dobavljača.

- iPhone nastavlja da se razvija i sada će se prebaciti sa LTPS na OLED panele - izjavio je Tai Jeng Vu, izvršni direktor kompanija Foxconn i Sharp.

Ranije glasine pominjale su da će model iPhone-a za 2017. godinu dolaziti sa zakrivljenim OLED ekranom, ali za sada nema nikakvih potvrda. OLED ekrani su inače fleksibilniji, imaju svetlije boje i manju potrošnju baterije.

Kompanija Foxconn takođe je potvrdila da testira module za bežično punjenje koji bi mogli da se nađu u novom modelu iPhone-a.

Foto: Pixabay.com Foto: Pixabay.com

Podsetimo, Bloomberg je u januaru pisao da Apple radi na "pravom" bežičnom punjenju, koje bi omogućilo da se telefon puni na daljinu. To znači da telefon ne bismo morali da stavimo na sam bežični punjač.

Dogodine će biti desetogodišnjica iPhone-a, pa div iz Kupertina navodno zbog toga sprema velike promene.

Jedno je sigurno, predstojeći iPhone će biti najbrži do sada, imaće najnapredniju optiku, a sigurno će imati i jednu opciju koju stariji modeli nemaju.

(Telegraf.rs / Izvor: mashable.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DR

    2. novembar 2016 | 18:04

    Sledeće godine, nova lajsna na Jugu i eto novog modela!

  • Grof MAX

    2. novembar 2016 | 16:12

    Pa da,sad i Sharp radi za njih Ima li iPhone nesto svoje,koristili su i procesore od Samsunga,kameru od Sonya,memoriju Elpida,sve u svemu 90% delovi Japan i Koreja........

  • Чигирибаубау

    4. novembar 2016 | 09:54

    Зевали су многи 2007. к'о телад у шарена врата,када се појавио први ајфон.Тако ће бити и следеће године!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA