LUKSUZNI IPHONE OD 15.000 EVRA: Otporan je na ogrebotine i nemoguće ga je slomiti (FOTO)

Kompanija je naglasila da će biti proizvedeno samo 77 primeraka, pa će samo veoma mali krug srećnika postati vlasnik preskupog uređaja

  • 5

Švajcarska kompanija specijalizovana za luksuznu robu "Golden Dreams" je predstavila svoj iPhone 7 Carbon Concept, koji je kako navode iz kompanije, najlakši i najsnažniji smartphone ikad napravljen.

>>> XIAOMI NAPRAVIO NAJLUĐI TELEFON DO SADA: Uopšte nema ivice, svuda je ekran! (FOTO) (VIDEO)

Kućište iPhonea 7 je ručno izrađeno od karbonskih vlakana, a ovaj luksuz će koštati više od 15.000 evra. Kompanija je naglasila  da će biti proizvedeno samo 77 primeraka, pa će samo veoma mali krug srećnika postati vlasnik preskupog uređaja. Svaki telefon će imati jedinstveni serijski broj.

Izvršni direktor "Golden Dreamsa" Aleksandr Mejson je rekao da je kompanija provela dve godine istraživajući kako napraviti kućište od komada karbonskih vlakana te da su izuzetno zadovoljni rezultatom. On je dodao da je telefon otporan na ogrebotine i da ga je gotovo nemoguće slomiti.

Iphone 7 dolazi sa garancijom od dve godine, a kompanija se na izradu ovog smartphonea odlučila posle mnogobrojnih zahteva bogataša,  koji su hteli lagan i čvrst, ali i luksuzan telefon.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA