ANDROID APP NEDELJE: Vikipedija - besplatna i omiljena enciklopedija (VIDEO)

Ljubitelji znanja i čitanja, kao i oni koji je svakodnevno rabe na svojim desktop računarima obradovaće se kada budu počeli da je koriste - vrlo je jednostavna, "lagana" i brza

  • 0

Dugogodišnjim korisnicima Interneta ne treba posebno objašnjavati šta je, šta danas znači i šta predstavlja Vikipedija, projekat koji je pokrenut 15. januara 2001. godine i koji trenutno ima više od 22 miliona članaka na sve moguće i nemoguće teme.

Ova najveća zbirka znanja ikada sakupljena, svim korisnicima Android telefona dostupna je na dlanu šake, svuda i u svakom trenutku, a to nije previše poznata činjenica iz prostor razloga što je pre nekoliko meseci na Marketu izašla prilično tiho.

Sama aplikacija nije mnogo "nabudžena" i malo se razlikuje od mobilne verzije sajta, ali svejedno poseduje opcije na koje ne možete inače računati ako joj pristupate preko brauzera na telefonu, poput opcije čuvanja članka ili jednostavne promene jezika na kojem neki članak čitate.

Juče je doživela i apdejt, što je čini idealnom za našu rubriku "Android app nedelje". Sada postoje još neke korisne opcije, poput čitanja članaka "u blizini" (aplikacija prepoznaje vašu lokaciju i nudi vam članke o mestima i ljudima u vašoj blizini), deljenja tekstove ili fulskrin pretraživanja.

OS: Android 2.2 i noviji

Broj preuzimanja: Između jednog i pet miliona

Veličina: 1,1 MB

Cena: Besplatna

Ocena: 4,5 (Glasalo: 10.659 ljudi)

Android app nedelje: Wikipedia

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA