SVE ŽENE SU POVILENELE ZA OVOM ČETKOM, jer ona može da uradi fenomenalne stvari sa kosom (VIDEO)

Četka Kérastase Hair Coach inspirisana je ljudima koji se prejako češljaju i na taj način izazivaju trajna oštećenja kako kose, tako i kože glave

  • 2

L'Oreal se udružio sa kompanijom Withings kako bi zajedno stvorili pametnu četku za kosu koja će ljudima pomoći da je lakše održavaju.

Četka Kérastase Hair Coach inspirisana je ljudima koji se prejako češljaju i na taj način izazivaju trajna oštećenja kako kose, tako i kože glave.

Pametna četka kompanija L'Oreal i Withings koristi mikrofon kako bi analizirala koliko je kosa zamršena. Takođe, žiroskop će analizirati načine na koje korisnik češlja kosu kako bi izmerio jačinu kojom se kosa pritiska prilikom češljanja.

Kérastase Hair Coach ima i senzor provodljivosti koji će analizirati da li vam je kosa suva ili masna.

Svi prikupljeni podaci šalju se na smartfon aplikaciju kako bi korisnici u svakom trenutku mogli da vide u kakvom im je stanju kosa.

Takođe, ova aplikacija će pružati i detaljnu vremensku prognozu i savete kako da održavate kosu u zavisnosti od vremena.

Tačna cena ove četke još uvek nije poznata, ali se očekuje da će ona koštati manje od 200 dolara. U prodaji će se pojaviti tokom ove godine.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA