Ova četiri umetnika morate da zapratite na Snapchatu

U ovom članku ćete pronaći podatke o četiri uticajna umetnika koje vam savetujemo da pratite ne samo da biste saznali više o njihovom radu već i kako biste upoznali njihov model korišćenja ove društvene mreže za promociju, komunikaciju i inspiraciju

  • 0

Za savremene umetnike društvene mreže postale su jedna od najvažnijih platformi za pokazivanje radova i načina života, povezivanje s kolegama i deljenje umetničkog iskustva. Jedan od vidova komunikacije koji koristi sve više internacionalnih umetnika jeste Snapčat (Snapchat).

U ovom članku ćete pronaći podatke o četiri uticajna umetnika koje vam savetujemo da pratite ne samo da biste saznali više o njihovom radu već i kako biste upoznali njihov model korišćenja ove društvene mreže za promociju, komunikaciju i inspiraciju.

Blejk Džejmison – Blake Jamieson – @blakejsnap

Blejk Džejmison je napustio posao u digitalnom marketingu kako bi sve svoje vreme posvetio umetnosti. Iskustvo u svetu marketinga dozvoljava mu da na originalan način koristi društvene mreže kako bi prikazao svoju umetnost.

Kroz Snapčat Blejk objavljuje priče o svom životu i radu skoro svakog dana. Posebno su interesantne one priče koje pokazuju kako izgledaju njegovi umetnički projekti iza kulisa.

Čarsl Gitnik – Charles Gitnick – @charlesgitnick

Čarls Gitnik je umetnik iz Los Anđelesa koji ima samo 14 godina. Kao i svi njegovi vršnjaci, Čarls odlično zna kako da koristi društvene mreže i one su razlog njegove velike popularnosti među tinejdžerima.

Ubrzani snimci procesa nastanka njegovih radova jasno odslikavaju jak uticaj slikara Džeksona Poloka (Jackson Pollock), a popularnost koju mu donose pomaže mu da privuče brojne kolekcionare i ljubitelje umetnosti koji kupuju njegove radove.

Foto: Profimedia/imageBROKER Foto: Profimedia/imageBROKER

Morgan – @mothepanda

O tome kako Snapčat ne predstavlja samo vid promocije umetnosti već i jedinstveni medij za izražavanje, svedoči rad umetnika koji se potpisuje kao MoThePanda.

Koristeći snapove kao svoja platna, ovaj digitalni umetnik stvara raznobojne radove koje možete videti samo u ovoj aplikaciji.

Matty Mo AKA The Most Famous Artist – @Mostfamousartist

Pseudonim ovog umetnika, kao i u slučaju prethodnog, popularniji je od njegovog pravog imena. To je u skladu s temama kojima se on bavi – kritika društva, preispitivanje ljudske potrebe da koristi društvene mreže za izgradnju svoje ličnosti i slično.

Ovaj umetnik svoj profil na Snapčatu koristi kako bi pokazao svoje aktivističke radove, komentarisao kulturološke fenomene i kritikovao društvo.

Ukoliko je umetnost i vaše profesionalno i životno opredeljenje, važno je da pratite rad i drugih umetnika širom sveta. Sa savremenom tehnologijom to je veoma olakšano. Ukoliko još niste počeli da koristite društvene mreže za svoju promociju, vreme je da počnete. Snapčat je odličan za početak.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA