VAJBEROV ODGOVOR NA TRAMPOVU ODLUKU: Omogućeni besplatni pozivi fiksnih telefona iz SAD ka zemljama koje su pod zabranom

Zemlje ka kojima su omogućeni besplatni pozivi fisknih telefona putem Vibera su Libija, Somalija, Iran, Sirija, Sudan, Irak i Jemen

  • 7
Viber Foto: Telegraf

Aplikacija Viber omogućila je besplatne pozive fiksnih brojeva iz Amerike ka zemljama čijim je stanovnicima zabranjen ulazak u SAD zbog Trampove odluke.

Za ovih 8 moćnih Viber opcija morate da znate i odmah počnete da ih koristite!

Zemlje ka kojima su omogućeni besplatni pozivi fisknih telefona putem Vibera su Libija, Somalija, Iran, Sirija, Sudan, Irak i Jemen.

GOOGLE PROTIV TRAMPA: Osnovao fond za pomoć migrantima i već je uplatio 2 miliona dolara!

- Viber je uvek bio posvećen cilju da omogući ljudima da se povežu lako i sigurno gde god da su i u bilo koje vreme. Uzimajući u obzir trenutnu situaciju osećali smo obavezu da obezbedimo našim korisnicima da budu i ostanu povezani čak i onda kad su rastavljeni - izjavio je izvršni direktor kompanije Viber, Majkl Šmilov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Feki

    31. januar 2017 | 14:01

    Na sve moguće načine bivša Američka administracija pokušava da ga: sabotira,ponizi,poništi,diskredituje,predstavi ga ludim i do krajnje tačke pokušaće da ga ubiju kao i Kenedija.

  • Taha

    2. februar 2017 | 07:04

    Svaka opstrukcija demokratski izabrane vlasti( a narocito na samom pocetku mandata ) je izdaja i nepatriotski čin. Nakon nekog vremena mozemo donositi sud. Prljavi prethodnici ( ratni zločinci krvavih ruku koji su flertovali sa Al Kaidom i ISIL rad svojih politickih onteresa ) , nastavljaju prljavu igru...On je sansa za prociscenje americke prljave spoljne politike...ali amere interesuje da samo njima bude dobro. Svetski lesinari i šakali se boje ostati gladni bez leševa.

  • brunox

    2. februar 2017 | 11:07

    Tramp ukini viber i onako ne sluzi nicem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA