Ceo svet ujedinjen protiv Trampa: Najveće tehnološke kompanije se bore protiv njegove zabrane (VIDEO)

Tramp je pre nekoliko dana potpisao uredbu kojom je sprečio ulazak stanovnika iz zemalja koje imaju najveći broj muslimana, a među njima su Libija, Somalija, Sirija, Iran, Sudan, Irak i Jemen

  • 4

Najveće svetske tehnološke kompanije poput Facebooka, Microsofta, Twittera, Google-a i drugih odlučile su da protestuju protiv odluke Donalda Trampa da zabrani ulazak migrantima iz sedam pretežno muslimanskih zemalja.

GOOGLE PROTIV TRAMPA: Osnovao fond za pomoć migrantima i već je uplatio 2 miliona dolara!

- Twitter je izgrađen od strane imigranata svih religija. Uvek ćemo stajati sa njima i za njih - objavila je popularna društvena mreža na svojim stranicama.

Tramp je pre nekoliko dana potpisao uredbu kojom je sprečio ulazak stanovnika iz zemalja koje imaju najveći broj muslimana, a među njima su Libija, Somalija, Sirija,  Iran, Sudan, Irak i Jemen.

- Veliki broj ljudi na koje negativno utiče ova zabrana su snažne pristalice Amerike. Oni su sve uradili kako treba i ne zaslužuju da budu odbačeni - napisao je na Twitteru Ilon Mask, generalni direktor kompanija SpaceX i Tesla Motors.

Trampovoj odluci suprotstavljaju se i čelnici Netflixa, AirBnb-a i mnogi drugi.

Podsetimo, lanac kafeterija Starbucks će migrantima pružiti 10.000 radnih mesta.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    31. januar 2017 | 13:37

    To Trampe udri po mafiji nemilosrdno.

  • goxy

    2. februar 2017 | 00:17

    Ajde bre vise...svako ima svoju kucu,a ne da se uvaljuju drugima.Naravno da neda Tramp...jel bi ste ih vi dovlacili kod sebe kuci?Najlakse pobeci i uvaliti se drugome

  • ?

    2. februar 2017 | 12:31

    Samo ne znam koji đavo izvode svi oni. Verovatno su plaćeni od Soroša, Rokfelera i nnima sličnih da se bore protiv njega. Zašto je čudno da čovek ne da ilegalnim migrantima da ulaze u zemlju? Da ne pričam o tome da svaka zemlja ima pravo da zabrani bilo kakve imigracije. Sad su se našli oni pametni da protestuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA