POSLE TRI DANA: Da li će on postaviti novi rekord u neprestanom igranju LoL-a? (VIDEO)

Po svemu sudeći, Džon Ajmer će u postavljanju ovog Ginisovog rekorda uspeti

  • 0

Popularni strimer igrice League Of Legends, Džon Ajmer, rešio je da pokuša da postavi Ginisov rekord za "Najduži maraton u jednoj MOBA igri". On je svoj strim u trajanju od 72 sata već započeo, a do kraja je ostalo manje od tri sata.

Ako do sada niste igrali League of Legends, kada pročitate ovaj tekst, sigurno hoćete!

Po svemu sudeći, Džon će u postavljanju ovog Ginisovog rekorda uspeti.

S obzirom na to da za sada nema drugog rekorda, Ajmer nije morao toliko da se isforsira i postavi cilj na puna tri dana, ali je želeo da postavi rekord koji neće lako biti nadmašen.

Za ovaj maraton, Ajmer se pripremao nedeljama. U izjavi koju je dao za Dot eSports on je rekao da je za početak priprema igrao mnogo partija League of Legends kako bi bio na vrhuncu svoje igre za ovaj događaj.

Pored dobre LoL forme, on je posebnu pažnju posvetio i svom telu kako bi osigurao da je fizički spreman za strim. Ove pripreme su podrazumevale strog režim ishrane i treninga, kao i kvalitetan san što je neophodno kako bi se organizam pripremio na toliko dug period bez sna.

Iako Ginis dozvoljava pravljenje kratkih pauza, Ajmer planira da ostane budan čitava 72 časa.

Printscreen: Youtube/LoL Esports Printscreen: Youtube/LoL Esports

Ovaj podvig uopšte nije jednostavan, a postoje i rizici za zdravlje koji su povezani sa višednevnim odlaganjem sna. Manjak sna može da utiče na kardiovaskularni sistem, kao i da značajno utiče na koncentraciju, memoriju i motivaciju.

- Najviše me brine da li ću biti sposoban da ostanem hladne glave posle 48h i da ostanem skoncentrisan nakon toga - rekao je Eimer.

Džon će pored sebe ima studenta medicine koji pazi na njegovo zdravlje.

Strim uživo možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA