Sa ovom maskom možete da imate Android i iPhone na jednom telefonu (VIDEO)

Kako bi prikupila dovoljno sredstava za proizvodnju, kompanija Esti pokrenula je kampanja na Kickstarteru gde su prikupili više od 200.000 dolara, što je duplo više od traženih 95.000

  • 0

Izraelska kompanija Esti pronašla je način da ujedini iOS i Android uređaje u jedan, pa bi rasprave oko toga da li je bolji iPhone ili Samsung uskoro mogle da postanu stvar prošlosti.

Luj Viton napravio futrolu za iPhone od krokodilske kože koja košta kao jedan dobar automobil!

Naime, Esti je napravio posebnu masku za iPhone koja korisnicima omogućava da na prednjoj strani imaju iOS, a na zadnjoj Android.

Maska je nazvana TheEye i u sebi ima ugrađen pametni uređaj sa baterijom od 2.800 mAh, a od iPhone-a koristi zvučnike, mikrofon i kameru.

TheEye ima ekran od pet inča, dva ulaza za kartice i memoriju od čak 256 GB. Košta 189 dolara, a masku je moguće koristiti na modelima 6, 6 Plus, 6S, 6S Plus, 7 i 7 Plus.

Kako bi prikupila dovoljno sredstava za proizvodnju, kompanija Esti pokrenula je kampanja na Kickstarteru gde su prikupili više od 200.000 dolara, što je duplo više od traženih 95.000.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA