≫ 

ŠOK! Facebook uvodi pretplatu, ali i POKLANJA po 156 evra svima koji ga koriste svakodnevno (FOTO)

Svi korisnici koji ga redovno koriste dobiće od Facebooka jednokratnu nadoknadu u iznosu od 156 evra (u dinarskoj protivvrednosti) . Tačnije, ukoliko su u poslednje vreme imali redovnu dnevnu interakciju, lajkovanje, komentarisanje, ostavljanje statusa

  • 20

Društvena mreža Facebook odlučila je da od 1. maja uvede mesečnu pretplatu koja će koštati 7 evra, ali je dobra stvar to što će svi korisnici koji ga redovno koriste godinama dobiti od Facebooka jednokratnu nadoknadu u iznosu od 156 evra (u dinarskoj protivvrednosti) ukoliko ga koriste svakodnevno. Tačnije, ukoliko su u poslednje vreme imali makar jednu dnevnu interakciju, lajkovanje, komentarisanje, ostavljanje statusa i slične akrivnosti.

Melanija i Tramp se razvode zbog njene LJUBAVNE VEZE S PUTINOM! Amerika u šoku!

SEKS U 3:30 UJUTRU! Gastoz i Aleksandra u žestokoj akciji u zoru! (18+) (VIDEO)

Država pokreće novu nagradnu igru: Dovoljno je 5 koverti, svakog dana - 1 stan i po 1.000 evra!

Odmah pogledajte Facebook na vašem telefonu: Upravo je stigla nova opcija koja menja sve!

Ovu odluku je doneo lično Mark Zakerberg, osnivač Facebooka.

U uslovima korićenja, koje gotovo niko ne čita, postoji sekcija u vezi sa plaćanjem koja Facebooku omogućava da od korisnika zahteva da plate svaki mesec korišćenja, čak i pre nego što je pretplata zvanično uvedena.

Foto: Foter/Flickr/melenita2012, Will Spaetzel Foto: Foter/Flickr/melenita2012, Will Spaetzel

Nažalost, ova promena neće zaobići ni Srbiju. Facebook je najavio otvaranje zvaničnog predstavništva u Beogradu koje će vršiti naplaćivanje ove usluge, ali i tužiti sve one koji ne žele da plate zaostale pretplate.

Od 1. maja UGRADNJA SILIKONA BESPLATNA, ukoliko imate overenu zdravstvenu knjižicu

POSLEDNJA VEST: Darušafaka suspendovana iz Evrolige! Zvezda direktno u Top 8

Pretplata će, kao što smo već pomenuli, koštati 7 evra i moći će da se plati putem kreditne kartice, sms poruke ili direktno u Facebookovom predstavništvu.

Ova odluka Zakerberga će se sigurno loše odraziti na popularnost kompanije, pa možemo očekivati drastičan pad u broju korisnika.

Kako će se ova situacija odvijati i da li će Facebook smanjiti pretplatu ili ukinuti plaćanje nadoknade, videćemo u narednim nedeljama, ali u toku dana Facebook će objaviti i zvanično saopštenje, kao način na koji svako može da naplati 156 evra.

Aprilililili i Srećan vam dan šale, i nadamo se da se niste naljutili na nas! A sad nam javite kako su vas još prevarili danas, ili kako ste vi prevarili nekoga! Ako još uvek niste smislili kako – samo im pošaljite neki od naših PRVOAPRILSKIH TEKSTOVA!

 

Daljinac baner

(A. Prilić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA