Prvi vlasnici Samsung Galaxy S8 telefona se žale na crveni ekran: Ali, postoji rešenje i veoma je lako (FOTO)

Prvi korisnici nove Samsungove perjanice koji imaju problema sa crvenkastim ekranom, odmah su se požalili i fotografije objavili na Twitteru i Instagramu

  • 8

Prvi vlasnici Samsung Galaxy S8 telefona počeli su da prijavljuju probleme sa ekranom.

Samsung predstavio svoje najmoćnije telefone u Srbiji: Galaxy S8 i S8+ u prodaji od 28. aprila!

Naime, displej na nekim od novih telefona ima crvenu nijansu. piše "Mashable".

Prema pisanju portala ZDNet, kompanija Samsung je nakon zvaničnog predstavljanja uređaja poslala nekoliko telefona u Južnu Koreju kako bi korisnici tamo mogli da ih kupe u pretprodaji koja je počela prošle nedelje.

Prvi korisnici nove Samsungove perjanice koji imaju problema sa crvenkastim ekranom, odmah su fotografije objavili na Twitteru i Instagramu. Takođe, pokrenuta je i diskusija na korejskom forumu PROMPPU, kako bi se utvrdilo šta nije u redu sa ekranima.

Naravno, ovaj problem nije ni približno opasan kao Galaxy Note 7 koji su masovno eksplodirali zbog loše baterije.

Iz Samsunga ističu da je problem sa crvenkastim ekranom lako rešiv. Naime, trik se krije u softveru koji automatski balansira boje na ekranu.

A post shared by PARK EUNJU (@2unjuu) on

 - Svi Samsungovi telefoni prolaze detaljne testove kako bi zadovoljili visok nivo kvaliteta. Infinite Display koji se nalazi na Galaxy S8 i S8+ modelu koristi Super AMOLED ekran kako bi pružio ekspresivnije boje i na taj način korisnicima ponudio jasnije i realnije prikaze. Galaxy S8 je napravljen sa ekranom koji prilagođava boje i oštrinu u odnosu na okruženje u kojem se koristi - ističu iz Samsunga.

A post shared by 김지원 (@jiweon5368) on

Prema saopštenju južnokorejske kompanije, ovaj problem se može rešiti u podešavanjima. Sve što je potrebno uraditi jeste promeniti "Color Balance" opciju koja se nalazi u Settings > Display > Screen Mode > Color Balance.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Belfagor

    20. april 2017 | 15:14

    A baš sam mislio da ga kupim. Sad sam odustao.

  • Dragan

    20. april 2017 | 12:13

    Koristim samsungove telefon i njihov sam fan, ali kao i svaka kompanija, brljaju i jbg. Mada kada cujem ovo "Svi Samsungovi telefoni prolaze detaljne testove kako bi zadovoljili visok nivo kvaliteta."... pa baterije su im se palile poslednji put! xD Kakvi su to testovi xD

  • Vuk

    21. april 2017 | 15:30

    Samo ime kaže: Šljamsung

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA