Samsung razvija Vindouz RT tablet!

Ova glasina dolazi nakon objave južnokorejskog giganta da će njegov "all-in-one" PC i hibrid laptopa i tableta raditi na Vindouz 8 platformi

  • 0

Kako se povećava broj tužbi protiv Samsunga zbog Androida, južnokorejski gigant pokazuje sve veće interesovanje za Vindouz.

Ova kompanija planira da na tržište plasira tablet, koji će raditi na Vindouz RT operativnom sistemu, kada se ovaj mobilni operativni sistem bude pojavio kasnije ove godine, tvrdi izvor Blumberga. Ovu vest prati zvanična objava Samsunga da će njegov "all-in-one" PC i hibrid laptopa i tableta biti isporučeni sa ugrađenom Vindouz 8 platformom.

Detalji još uvek nisu poznati, ali Blumberg tvrdi da će ovaj tablet raditi na Kvalkom Snepdragon procesoru, te da se očekuje njegova prezentacija u oktobru.

Vindouz RT je prvi mejnstrim Vindouz operativni sistem desktop klase za ARM čipove, na kojima rade iOS i Android uređaji, privukli su veliki pažnju najviše zbog toga što manje opterećuju bateriju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA