PROVERENA GLASINA: HTC razvija "jedinstveni" tablet!

Tajvanska kompanija je navodno odustala od "štancovanja" tableta koji su klonovi "ajpeda", i odlučila da se posveti izradi nečega što će njihov uređaj odvojiti od krda

  • 1

Kao i mnogi drugi proizvođači mobilnih uređaja koji rade na Android platformi, HTC-ovi napori da napravi tablet koji će ostvariti neki značajniji uspeh i ostaviti trag bili su do sada bez uspeha.

Međutim, čini se da tajvanska kompanija ne odustaje: poslednja glasina vezana za njih kaže da su odustali od izbacivanja novih tableta sve dok ne budu napravili nešto "jedinstveno" što će moći da ponude već pretrpanom tržištu.

Srećom po sve ljubitelje njihovih smartfona - HTC već radi na jednom takvom uređaju, ali izvor iz kompanije nije želeo da daje nikakve dodatne informacije kada će biti u prodaji ili koje su to "jedinstvene" karakteristike koje će ga izdvojiti od Eplovog Ajpeda, Majkrosoftovog Surfasa i Guglovog Neksusa.

Istovremeno, dobro je da se napokon pojavio neko ko je spreman da sačeka dok ne napravi nešto konkretno, umesto da jednostavno pravi klonove Ajpeda ili Kindl Fajera.

(Telegraf.rsa

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA