ANDROID APP NEDELJE: "The Verge" konačno stigao na mobilne uređaje

Najzanimljivija opcija je takozvani "StoryStream" koji vam omogućava da klikom na dugme "follow" pratite razvoj priče koja vam zanima

  • 0

Jedna od stvari koja onima koji prate zbivanja u svetu visoke tehnologije pada u oči je činjenica da "The Verge", popularna destinacija za tehnofile, nema svoju Android i iOS aplikaciju.

Dakle, neki su na informaciju koju ćemo vam upravo preneti čekali prilično dugo: "The Verge" aplikacija je lansirana i za iOS i Android istovremeno, i možete je preuzeti u prigodnim "radnjama", odnosno na Ajtjunsu i Gugl Pleju.

U kompaniji kažu da su naporni raditi da bi ključna svojstva sajta preneli na mobilne uređaje.

Pored očitog prisustva njihovih kvalitetnih vesti, recenzija i kolumni, tu su i pregledne foto galerije, video-klipovi i podkastovi, koji - kako tvrde u kompaniji - odlično funkcionišu na oba operativna sistema.

Verovatno najzanimljivija opcija je "StoryStream" koja vam klikom na dugme "follow" (prati) omogućava da pratite razvoj bilo koje vesti za koju ste zainteresovani.

"Ne zaboravite da je ovo tek prva verzija aplikacije koju smo izbacili, i proći će još dosta vremena dok ne bude bila perfektna", ograđuju se u kompaniji.

Videćemo, ali činjenica da je bila dugo (i željno) iščekivana zavređuje da se nađe u našoj stalnoj rubrici "Android app nedelje".

Android app nedelje: The Verge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA