Kompanija Comtrade i ove godine proglašena za Microsoftovog partnera godine!

Ove godine se za ovu prestižnu nagradu takmičilo 2.800 kompanija u 115 zemalja sveta

  • 1

Comtrade je proglašen za partnera godine kompanije Microsoft za 2017. godinu. Podsećamo da je i pre dve godine najveća IT kompanija u jugoistočnoj Evropi osvojila ovu prestižnu nagradu.

Comtrade Distribution i Microsoft postigli novi nivo saradnje: Domaća kompanija sada može da prodaje sva cloud rešenja svetskog giganta!

Nagradu za partnera godine Microsoft dodeljuje svake godine, a u uži izbor ulaze kompanije koje pokažu svoje inovacije i implementacije korisničkih proizvoda koji su bazirani na Microsoftovoj tehnologiji

Ove godine se za ovu prestižnu nagradu takmičilo 2.800 kompanija u 115 zemalja sveta.

- Osvajanje ove nagrade je izvanredno dostignuće koje pokazuje našu posvećenost u jačanju saradnje sa Microsoftom i kreiranju kulture digitalne transformacije u regionu. Sa puno strasti stremimo ka tome da našim korisnicima ponudimo vodeća Microsoft rešenja i promovišemo usvajanje i korišćenje digitalnih tehnologija širom svih industrijskih grana - izjavio je Miloš Mirjanić, generalni menažder u kompaniji Comtrade System Integration.

Tokom protekle godine, deo kompanije Comtrade koji se bavi sistemskom integracijom IT rešenja je uspešno implementirao brojna Microsoft "cloud" rešenja, uključujući Azure, Office 365 i Dynamics 365.

Takođe, pomenuti segment Comtrade-a je postao prva srpska kompanija koja je autorizovani Microsoft Cloud Solution Provider (CSP), što znači da svojim klijentima može da ponudi mesečnu pretplatu na brojne Microsoft "cloud" servise.

- Naša ponuda Microsoftovih "cloud" servisa usmerena je kako ka malim i srednjim preduzećima, tako i prema velikim kompanijama. To nam omogućava da ubrzamo digitalnu transformaciju naših klijenata kroz usvajanje "cloud" servisa i tehnologija - ističu iz kompanije Comtrade.

Više detalja o poslovnim rešenjima,  IT ulugama i servisima dostupnim na našem tržištu, možete pronaći na: www.comtradeintegration.com.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA