Više nikada u životu nećete morati da namestite krevet: Pametni pokrivač sve sam radi i ima još jednu vrh foru (VIDEO)

Iz kompanije Smart Duvet tvrde da njihov pokrivač nije dobar samo zbog udobnosti, već i zbog smanjenja znojenja i sprečavanja razmnožavanja grinja po krevetu

  • 3

Izum kompanije Smart Duvet sigurno će se dopasti svim spavalicama. U pitanju je pametni pokrivač koji se sam namešta kada ustanete, a pritom može i da reguliše temperaturu, odnosno da hladi ili greje onda kada je to potrebno. 

Na ovim ogledalima možete da ispečete meso za roštilj za samo 10 minuta: Ne treba da palite vatru, 5 puta je brži, a košta...

Smart Duvet Breeze je pokrivač koji može malo da se naduva. Povezan je na regulator preko koga može da se reguliše temperatura, a zanimljivo je da u isto vreme može da greje jednom polovinom, dok drugom može da hladi.

Temperatura pokrivača može da se reguliše i uz pomoć aplikacije, preko koje se jednostavnim komandama "+" ili "-" pušta hladan ili topao vazduh kroz pokrivač.

A kada se ujutru probudite i ustanete iz kreveta, Smart Duvet Breeze će se sam zategnuti.

Iz kompanije Smart Duvet tvrde da njihov pokrivač nije dobar samo zbog udobnosti, već i zbog smanjenja znojenja i sprečavanja razmnožavanja grinja po krevetu.

Kada konačno postane dostupan na tržištu, Smart Duvet Breeze će se prodavati po ceni od 359 američkih dolara.

Pogledajte video:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SrbIN

    22. jun 2017 | 17:20

    Sto onda da se zenim

  • Vlada

    25. jun 2017 | 21:13

    Hahahaah koja glupost. Pa krevet i tako nameštam za krsnu slavu, možda neko bane u sobu slučajno. Cene godine je spreman samo da se izvrnem u njega

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA