ZAŠTO STARO, KADA MOŽE NOVO: "Mafia 3" se priprema za sledeću generaciju konzola

Ono što je interesantno za ovaj naslov je to da je doneta odluka da se zaobiđu Xbox 360 i PS3 izdanja i da se umesto toga fokus stavi na izdanja za Xbox Next i PS4 konzole sledeće generacije

  • 0

Prema pisanjima koja su potvrđena kao istinita iz kompanije "2K games", "Mafia 3" je u fazi razvoja. Ono što je interesantno za ovaj naslov je to da je doneta odluka da se zaobiđu Xbox 360 i PS3 izdanja i da se umesto toga stavi fokus na izdanja za Xbox Next i PS4 konzole sledeće generacije.

Prema nekim informacije do kojih smo uspeli da dođemo od strane 2K, Češka je da se nova igrica priprema ciljno za nove konzole, iako iz ove firme nisu još izdali zvanično saopštenje (ali ćutanje je kao potvrdan odgovor), ono što su oni rekli je da su završili šta su imali od radova za novi GTA V i da im to oslobađa vreme i ljudstvo da se vrate radu na novom "Mafia" naslovu.

"Mafia: The City of Lost Heaven", prva igrica iz ove franšize, izašla 2002. je godine i dočekana je sa odličnim kritikama zbog njenog "open world" okruženja. Bila je prvobitno pravljena kao PC ekskluziva, ali se kasnije našla na PS2 i Xbox konzolama, "Mafia II" je svetlost dana ugledala 2010. godine za PS3, Xbox 360 i PC računare, nepotrebno je reći i da je ona doživela pozamašnu slavu.

Iako nije određen datum izdavanja za PC verzije, mi verujemo da će ova kriminalno mafijška video igra izaći negde na kraju 2013. ili početkom 2014. godine, jer se očekuje da će konzole sledeće generacije biti lansirane sredinom ili krajem sledeće godine.

(Telegraf.rs / Izvor: NoveIgrice.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA