Direktor Toshibe za Telegraf otkriva koje ćemo televizore u budućnosti kupovati (VIDEO)

Redakciju Telegrafa posetio je direktor prodaje i marketinga Toshibe za Jugoistočnu Evropu, Jon Rogers i otkrio nam je šta nam donosi budućnost televizije

  • 2

Neki od aktuelnih  trendova na tržištu televizora predstavljaju prelazak na veće ekrane, UHD, kao i SMART televizori, a u većini svetskih tržišta oni imaju tendenciju rasta. Ovi trendovi nisu zaobišli ni našu zemlju, gde 65 procenata svih kupljenih televizora predstavljaju SMART televizori.

Toshiba kao brend postoji od šezdesetih godina na tržištu televizor širom sveta. Danas smo imali priliku da sa direktorom prodaje i marketinga Toshibe za Jugoistočnu Evropu, Jon Rogers-om, razgovaramo o vodećim svetskih tehnološkim trendovima u televizijskog industriji kao i polažaju Toshibe na domaćem tržištu.

U intervjuu koji je dao za Telegraf, Jon je takođe istakao da je Toshiba veoma zadovoljna dugoročnom saradnjom sa kompanijom Comtrade, sa kojom Toshiba trenutno pokriva tri zemlje- Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pexon

    27. jun 2018 | 10:05

    Ala nam je otkrio svaka mu čast:-)

  • Mlj1228

    27. jun 2018 | 12:05

    Tosiba je momentalno na zapadu , na nizem, mozda i na najnizem nivou od «samsunga » , «lg » i sonija .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA