UMETNOST! Pogledajte GTA V trejler u "Battlefield 3" fazonu (VIDEO)

Skoro svako ko je ikada držao gejmped u ruci ne može da dočeka da vidi nešto novo u vezi sa "Grand Theft Auto V"-om. Međutim, retko ko je otišao toliko daleko da uradi nešto ovakvo

  • 0

"Rockstar Games" je poznat po tome da voli da drži svoje fanove gladnim za novim naslovima skoro više nego bilo koji drugi studio (osim možda "Blizzard"-a). Znaju da puštaju klipove, slike i detalje oko njihovih novih igrica tik pre nego što eksplodiraju vrišteći za novim naslovima.

Naravno, skoro svako ko je ikada držao gejmped u ruci, u toku svog života, ne može da dočeka da vidi nešto novo u vezi sa "Grand Theft Auto V"-om (GTA V).

Na svu sreću veoma inventivan i dobar “umetnik” je došao do odličnog načina da nas zadovolji dok "Rockstar" ne baci još neku “kosku” ka nama.

Izabrao je nameštene snimke iz "Battlefield 3" igre i namestio ih tako da su bukvalno iste kao GTA V trejler, sa istom muzikom. Da li to znači da naš anonimni antiheroj razmišlja o tome da se penzioniše i useli u neku od velikih zgrada u ratom razorenom regionu?

Ispod možete pogledati oba trejlera, pa ih uporedite sami ako nama ne verujete.

Pogledajte “umetnički trejler”:

Ovo je originalni trejler za GTA V:

(Telegraf.rs / Nove Igrice)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA