OVO NISTE VIDELI: Top 20 najčudnijih kompjuterskih miševa ikada (FOTO)

Ali ovo nije istorija miša, to je bio samo mali uvod u ono što hoćemo da vam pokažemo, a to je kako izgledaju 20 najčudnijih miševa ikad proizvedenih

  • 0

Kako bi zamišljali svet da miš nikad nije izmišljen? Realno gledano mnoštvo ljudi ima problema sa korišćenjem trekpeda, a i kada malo bolje sagledate stvari trenutno ništa ne može da bude brže i preciznije od miša.

Možda je to zbog toga što je lakše kontrolisati miša celom rukom nego koristiti samo prste, a opet možda je do navike i "ljubavi" ka nekom delu hardvera. Ali da ne bude da sada pljujemo po nekim drugim stvarima ograničićemo se na samo jednu grupu, a to su ljubitelji igrica, koju video-igru možete lakše igrati sa trekpedom, mi ne znamo nijednu ali bi zato mogli da vam nabrajamo milione i milione koji se igraju na mišu.

Sam miš je mnogo napredovao od 1968. kada je tim naučnika pri Stanford Univerzitetu vođen Daglasom Engelbartom napravila prvu javnu demonstraciju miša. Tehnologija se poboljšavala i miš je došao do stanja u kom je sada, praveći ga mnogo preciznijim i lakšim za korišćenje.

Ali ovo nije istorija miša, ovo je bio samo mali uvod u ono što hoćemo da vam pokažemo, a to je kako izgledaju 20 najčudnijih miševa ikad proizvedenih.

Pogledajte foto galeriju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA