LETO JOŠ TRAJE: Oklopni nosač pića za plažu - na daljinsko upravljanje (FOTO)

Savršena spravica za vreli, lenji dan na plaži, kada vas mrzi da ustanete, osim ako to ne znači skok u osvežavajuće more

  • 1

Na plaži ste, sunčate se, sušite se nakon dugog, dugog kupanja u osvežavajućem moru: vaša devojka (ili drug) leži čak metar daleko - beskrajna daljina u tim lenjim trenucima.

Ne berite brigu, ne morate da ustajete ni vi ni vaši saučesnici u užitku. Uzimate daljinski upravljač i u posebnom vozilu veličine igračke, odbacujete ledeni sok (ili pivo, ako ste znalci) do žednog prijatelja (ili prijateljice).

U njega staju četiri konzerve, kreće se u svim pravcima, a baterija od devet volti mu traje osam minuta aktivnog korišćenja. Može da se kreće na daljinu od šest metara, a može i da uvuče točkiće kada se pretvara u amfibijsko vozilo za prevoženje pića sa dušeka na dušek u bazenu ili okeanu.

Ovaj oklopni nosač osvežavajućih pića ima i zaštitu: na "brutalan" način odbija sve potencijalne žedne kradljivce pomoću vodene "topčine".

Cena: 100 američkih dolara.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • паметњаковић млађи

    29. avgust 2012 | 12:18

    царски конобар!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA