• 0

FABRIKA ZNANJA: Edukativna IT manifestacija u Zvorniku 12. i 13. septembra

Najveći edukativni IT skup u regionu održaće se 12. i 13. septembra, a aktivnosti će biti raznovrsne kako po temama koje obrađuju, tako i po svom formatu. Manifestaciju će svečano otvoriti predsednik RS Milorad Dodik

  • 0

Edukativna IT manifestacija "Fabrika znanja" biće svečano otvorena u Sportskoj dvorani "Zvornik" u istoimenom gradu 12. septembra. Svečanosti, koja počinje u 13 sati, prisustvovaće predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, pod čijim se pokroviteljstvom održava ova neprofitna manifestacija, predsednik Komtrejd Grupe Veselin Jevrosimović, kao i ličnosti iz najvišeg državnog vrha, poslovnog i kulturnog života RS.
Najveći edukativni IT skup u regionu trajaće 12. i 13. septembra, a aktivnosti će biti raznovrsne kako po temama koje obrađuju, tako i po svom formatu.  Očekuje se organizovan dolazak preko 2500 đaka osnovnih i srednjih škola, kao i studenata sa teritorije Republike Srpske, koji će imati priliku da dva dana pohađaju predavanja i radionice na kojima mogu naučiti neke od osnovnih principa informatičke industrije pod nadzorom iskusnih profesionalaca.

Prezentacije proizvoda i softverskih rešenja uglednih svetskih proizvođača su još jedan tip programa koji nailazi na veliko interesovanje posetilaca i stoga predstavlja nezamenljiv deo Fabrike Znanja.
Biće organizovan niz dodatnih sadržaja, kvizova i nagradnih igrara, povezanih sa informacionim tehnologijama i njihovom primenom u svakodnevnom životu, što će događaju dati zabavnu notu, a najtalentovaniji takmičari mogu da računaju i na vredne nagrade.
Fabrika znanja će se završiti velikim besplatnim koncertom grupe "Bajaga i instruktori" na Gradskoj plaži Zvornik, 13. septembra od 21h, u znak zahvalnosti gradu Zvorniku na gostoprimstvu.
(E. T.)


Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima