• 0

FABRIKA ZNANJA: Edukativna IT manifestacija u Zvorniku 12. i 13. septembra

Najveći edukativni IT skup u regionu održaće se 12. i 13. septembra, a aktivnosti će biti raznovrsne kako po temama koje obrađuju, tako i po svom formatu. Manifestaciju će svečano otvoriti predsednik RS Milorad Dodik

  • 0

Edukativna IT manifestacija "Fabrika znanja" biće svečano otvorena u Sportskoj dvorani "Zvornik" u istoimenom gradu 12. septembra. Svečanosti, koja počinje u 13 sati, prisustvovaće predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, pod čijim se pokroviteljstvom održava ova neprofitna manifestacija, predsednik Komtrejd Grupe Veselin Jevrosimović, kao i ličnosti iz najvišeg državnog vrha, poslovnog i kulturnog života RS.
Najveći edukativni IT skup u regionu trajaće 12. i 13. septembra, a aktivnosti će biti raznovrsne kako po temama koje obrađuju, tako i po svom formatu.  Očekuje se organizovan dolazak preko 2500 đaka osnovnih i srednjih škola, kao i studenata sa teritorije Republike Srpske, koji će imati priliku da dva dana pohađaju predavanja i radionice na kojima mogu naučiti neke od osnovnih principa informatičke industrije pod nadzorom iskusnih profesionalaca.

Prezentacije proizvoda i softverskih rešenja uglednih svetskih proizvođača su još jedan tip programa koji nailazi na veliko interesovanje posetilaca i stoga predstavlja nezamenljiv deo Fabrike Znanja.
Biće organizovan niz dodatnih sadržaja, kvizova i nagradnih igrara, povezanih sa informacionim tehnologijama i njihovom primenom u svakodnevnom životu, što će događaju dati zabavnu notu, a najtalentovaniji takmičari mogu da računaju i na vredne nagrade.
Fabrika znanja će se završiti velikim besplatnim koncertom grupe "Bajaga i instruktori" na Gradskoj plaži Zvornik, 13. septembra od 21h, u znak zahvalnosti gradu Zvorniku na gostoprimstvu.
(E. T.)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima