INTEL PREDSTAVLJA: Ubrzana pretraga klauda i dva nova procesora

ICF bi trebalo da ubrza pretragu i izbor provajdera klaud usluga, a najavljena su i dva nova Intelova procesora kseon, koji će ojačati Intelovu ponudu kada su u pitanju data centri

  • 0

Diana Brajant, potpredsednica kompanije Intel i generalna direktorka grupe "Datacenter and Connected Systems Group", predstavila je na konferenciji IDF (Intel Developer Forum) nove proizvode i inicijative i istakla strategiju Intela da izađe u susret potrebama korisnika, sarađuje sa kompanijama iz iste oblasti i predstavi inovativne tehnologije koje će omogućiti pojavu „nove generacije" data centara i uređaja.

Predstavljen je, između ostalog, jedinstveni program ICF (Intel Cloud Finder) koji bi trebalo da ubrza pretragu i izbor provajdera klaud (cloud) usluga, a najavljena su i dva nova Intelova procesora "kseon" koji će ojačati Intelovu ponudu kada su u pitanju data centri, navedeno je u saopštenju Intela.

Intel je, takođe, objavio da je korisnicima dostupna ST (Seacliff Trail) referentna ploča za Softverski Definisane Mreže - SDN (Software Defined Networks).

(Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA