OBRATITE PAŽNJU: Nova verzija Soni Plejstejšn 3 predstavljena u Tokiju! (FOTO)

Radi se o kompaktnijem modelu, novog dizajna, boje po izboru (crna ili bela), sa čvrstim diskom od 500 gigabajta ili fleš memorijom od 12 gigabajta

  • 0

Japanski elektronski gigant Soni iskoristiće sajam video-igrica "Tokio gejm šou" (Tokyo Game Show) , koji se održava od 20. do 23. septembra, da predstavi novu igračku konzolu - Plejstejšen 3 (PS3).

Radi se o kompaktnijem modelu novog dizajna, boje po izboru (crna ili bela), sa čvrstim diskom od 500 gigabajta ili fleš memorijom od 12 gigabajta, preneli su francuski elektronski mediji.

Ova konzola je više nego upola manja i lakša u odnosu na prvi model lansiran 2006. godine, a za četrtinu u odnosu na prethodni model.

Povećanjem kapaciteta čvrstog diska, Soni odgovara na multimedijska očekivanja (foto, video), ali pre svega na progresivnu dematerijalizaciju-video igrica.

Konzola bi trebalo da bude dostupna od 28. septembra na evropskom tržištu gde će se prodavati po ceni od 299 evra za model od 500 gigabajta, a 12. oktobra će se pojaviti i model sa fleš memorijom po ceni od 229 evra.

Čvrsti disk od 250 gigabajta će se, takođe, naći u prodaji da bi se povećao skladišni kapacitet "low cost" konzole.

(Izvor: Tanjug / Foto: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA