• 0

SLIKAJ I ŠTAMPAJ: Novi digitalni "polaroid" snima fotke koje obaraju sa nogu! (VIDEO)

Njegova "slikaj i štampaj" opcija ga pravi perfektnim za venčanja, mature i sva ostala mesta gde je zabavno da se slika i podeli sa ostalima. Šta je minut čekanja da dobijete fotku koja može da se uzme u ruku?

  • 0

Budućnost digitalne fotografije jeste šerovanje slika u realnom vremenom sa hiljadama vaših poznanika na Fejsbuku, ali "polaroid Z2300" digitalna kamera koje štampa 2x3 inča fotografije, podseća vas kako je nekad bilo zahvalno kada su se iste držale u rukama.
Aparat "Z2300" koji je uskoro u prodaji (cena 160 dolara), izgleda kao digitalna kamera iz 1998. Malo je deblji i širi nego neki današnji modeli i težak je oko 280 grama. Ali dokle je ovaj model malo "deblji" za kameru od 10 megapiksela, on je malecan za prenosni štampač.

Njegova "slikaj i štampaj" opcija ga pravi perfektnim za venčanja, mature i sva ostala mesta gde je zabavno da se slika i podeli sa ostalima, jer šta je minut čekanja da dobijete svoju kopiju ("Z2300" može da štampa sve što je sa njim uslikano, kao i ono što učitate u SD karticu).

Kao ranije generacije "Polaroid" aparata, "Z2300" nema patrone koje se menjaju, a nudi opciju štampanja sa dobro poznatim belim ramom, koji kao da pravi fotografije lepšim. Možete da dobijete crno-bele fotografije i tonirane slike koje imaju onaj starinski šmek.
Digitalna strana "Z2300" takođe nudi nekoliko korisnih dodataka koje su starim "instant" kamerama nedostajale: možete pregledati i iseći sliku pre štampanja (ovo je korisno, jer papir za svaki print košta 50 centi), moguće je da napravite više kopija i da naravno napokon možete da podelite sliku sa ostalim ljudima na Fejsbuku.
Ali jedan od najboljih trikova je lepljivi pozadinski deo fotke koji ih pretvara u stikere, taman da lepo izlepite vaš dosadan frižider.
(Telegraf.rs)


Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima