RETRO DOBA: iOS ’86 daje "ajfonu" prekrasni crno-beli ekran (FOTO)

Dizajner Anton Reponen uspeo je da podari "Eplovom" operativnom sistemu za mobilne uređaje retro šminku svojim konceptom, koji vraća vaš "ajfon" u davnu 1986. godinu

  • 1

Da li ste ikad pomislili kako bi bilo odlično da imate vremeplov, da otputujete nazad kroz vreme kako biste uživali u slavnim prošlim danima?

Nažalost, još uvrek nismo u mogućnosti da to uradimo, ali zato možemo da napravimo da stvari oko nas podsećaju na prošla vremena. Dizajner Anton Reponen je uradio baš to (ne, nije izmislio vremeplov), ali na "ajfonu".

Verovatno ćete se složiti sa konstatacijom da je najprivlačniji deo ovog smartfona njegov prelepi interfejs, no same promene na njemu su ograničene. Možete da se igrate sa pozadinama ili zvukovima, a ako hoćete nešto više, moraćete da ga džejlbrejkujete.

Neke nove teme za vaš "ajfon" bi baš bile kul, zar ne? Reponen je uspeo da podari iOS-u retro šminku sa njegovim iOS 86, konceptom koji vraća vaš "ajfon" u davnu 1986. godinu.

Pogledajte foto-galeriju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA