NAJBOLJI IZUM! Pretvorite vaše omiljene fotke u noćne lampe (FOTO)

Napravljen od aluminijuma i plastike, "Geoda" sadrži 15 individualnih LED lampi i procenjeno je da može da traje 25 godina

  • 0

Inovativni ram za slike, koji se finansira iz "Kikstartera", osvetljava vaše slike dok se u isto vreme ponaša i kao noćno svetlo.

Umesto što ostavljate vaše omiljene fotke na mestima na kojima niko ne može da ih vidi, dobri ljudi iz "Ghost Nest" kompanije su kreirali interesantni način da se hvalite svojim "trofejnim" fotografijama.

Ovaj ram nosi ime "Geoda", i u osnovi je čudno oblikovan ram koji osvetljava specijalno štampane verzije slika koje vi izaberete. Ovaj unikatni izum dolazi sa dopunjivom baterijom i svetleće do 6 sati kada je napunjen do kraja.

Napravljen od aluminijuma i plastike, "Geoda" sadrži 15 individualnih LED lampi i procenjeno je da može da traje 25 godina. Ovaj koncept - koji nam se, moramo priznati, izuzetno sviđa - možete prikazati vaše slike u novom svetlu, a u isto vreme LED svetlo troši manje energije.

Ako tražite nešto što će baciti malo svetla na vaše slike, možete nabaviti ovaj proizvod za samo 35 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA