STROGO POVERLJIVO: Nova iznenađenja iz kompanije "2K Games"

Najskoriji naslov, koji je "2K Czech" isporučio u martu 2011. godine, bila je dobro prihvaćena sportska igrica "Top Spin 4". Pre toga, ista kompanija izbacila je "Mafia 2 2010"

  • 0

Studio "2K Czech" nije zvanično najavio nijedan novi projekat od serijala "Mafia" i teniske igre "Top Spin", ali ako su poslovne ponude na njihovom veb-sajtu neka indikacija, kompanija ima velike ambicije za svoj sledeći projekat.

Programerski tim iz Češke Republike trenutno ima 15 otvorenih mesta za rad u njihovim kancelarijama u Pragu i Brnu, od kojih dva imaju poziv za aplikante da je u pitanju rad na "strogo poverljivom, nenajavljenom i superinteresantnom projektu".

Najskoriji naslov, koji je "2K Czech" isporučio u martu 2011. godine, bila je dobro prihvaćena sportska igrica "Top Spin 4". Pre toga, ista kompanija izbacila je "Mafia 2" 2010. godine, takođe sa pozitivnim odjekom kritičara.

Glasine iz avgusta ove godine navodile su da će treća igra u serijalu "Mafia 3" imati svoj debi na konzolama sledeće generacije. Prema izveštajima, igru razvijaju kao naslov za ove nove platforme, ali ovo je postalo "neverovatno", jer je "2K Czech" trenutno u procesu rekonstrukcije osoblja zbog gubitka 40 programera prošle godine.

Analitičari se slažu da će sledeći Xbox i PS4 biti u prodaji već za praznike 2013. Što se tiče performansa konzola, predsednik "Gejmstopa" Pol Rejns u julu je rekao da će ove "mašine" biti sposobne za "neverovatne nove mogućnosti u domenu renderinga, brzina i slično".

Ranije ove godine pojavila se informacija da "2K Czech" pomaže kompaniji "Rockstar" u razvoju nove igrice "Grand Theft Auto 5". Predstavnik "Rockstara" porekao je ovu tvrdnju izjavom da ova dva studija ne sarađuju ni na jednom naslovu.

(Telegraf.rs / NoveIgrice.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA