DVA U JEDNOM: Predstavljamo najbolji kofer na svetu! (FOTO)

Savremenog dizajna, "Diplomat Boombox", pored čistog donjeg rublja, majica i džempera, u sebi nosi i srednje i visoke zvučnike, kao i osmoinčne vufere

  • 0

Da "dva u jednom" ne mora da bude samo u kesici popularne kafe, dokaz je ovaj genijalni izum: kofer koji je ujedno i zvučnik.

Savremenog dizajna, "Diplomat Boombox", pored čistog donjeg rublja, majica i džempera, u sebi nosi i srednje i visoke zvučnike, kao i osmoinčne vufere.

Sa veličinom od 50 x 38 x 18 centimetara, prilično je kompaktan i idelan za kraća putovanja ili za putešestvije pustolovnih duhova koji ne vole da sa sobom nose previše stvari.

Mogućnosti primene nam se čine neograničenim. Izašli ste iz voza usred nedođije na putu ka planinskoj brvnari, i umesto da se smorite, vi jednostavno odvrnete muziku "do daske" i prekratite sebi dalje putovanje "ford tabanusom".

Ili čekate autobus na stanici i priuštite i sebi i drugima žurku nasred ulice. Sličnu žurku možete da napravite i u avionu: samo sakrijte kofer u pregradu ako mislite da žurka potraje i gledajte kako usplahirene stjuardese traže izvor te grozne buke koja je uznemirila poštene penzionere na putu ka svojim letnjikovcima i odmoru ni od čega.

Međutim, kao i svaka dobra žurka, i ova košta: 600 američkih dolara. Klasičan primer tehnološkog luksuza.

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA