"UBISOFT" NE GUBI VREME: "Assassin's Creed 4" najavljen za sledeću godinu?

Takođe, bilo je postavljeno pitanje šta bi igrači mogli da očekuju od budućeg nastavka franšize "Assassin's Creed" i da li bi želeli da vide karaktere Dezmonda ili Konora u novom nastavku

  • 0

Navodna anketa kompanije "Ubisoft", koja cilja na potencijalne dodatke u predstojećem delu serijala "Assassin's Creed", uspešno podiže interesovanje javnosti za nastavak franšize.

Pomenuta anketa, predstavljena na veb-sajtu TGL (The Gaming Liberty), bavi se interesovanjem fanova o mogućim dodacima i svežim idejama za novu video-igricu.

Serija pitanja tiče se celokupnog gejmerskog mišljenja o igrici "Assassin's Creed 3", uključujući tu i pozitivne (ili negativne) utiske o gejmpleju, sveokupnom izgledu igre i samoj priči.

Takođe, bilo je postavljeno i pitanje šta bi igrači mogli da očekuju od budućeg nastavka franšize "Assassin's Creed" i da li bi želeli da vide karaktere Dezmonda ili Konora u novom nastavku.

A jedno od njih fokusirano je na mogućnost uvođenja kooperativnog sistema i da li bi igrači uživali u opciji istraživanja i borbe rame uz rame sa "kolegom" gejmerom. Pored toga što je u franšizu "Assassin's Creed" uvedena multiplejer opcija, nijedan od postojećih nastavaka u serijalu nema izbor kooperativnog igranja.

Poslednje pitanje u anketi čeka odgovor:  Kako bi prošla prodaja novog nastavka iz serijala ako bi izašao samo godinu dana nakon poslednjeg dela?

Moj odgovor je, i citiraću Rokija 5 - Go for it!

(Telegraf.rs / NoveIgrice.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA