BLUTUT NALEPNICA: Prestanite da gubite stvari (VIDEO)

Posebnom aplikacijom možete da pratite gde se nalazi sve na šta se stavili "StickNFind", a baterije na nalepnicama traju i do godinu dana

  • 0

OVO NAM JE TREBALO! Svi smo se našli u situaciji u kojoj smo u kući, ma koliko ona nevelika bila, zagubili daljinski upravljač, koji nam je istog trenutka potreban jer je na televiziji upravo počela emisija koju po svaku cenu želimo da izbegnemo. Ili ste napolju šetali psa, a on se iznenada otrgao i više niste mogli da ga pronađete? Sigurno vam se dešavalo i da ne možete da pronađete ključeve od stana.

Sada stiže rešenje ovih problema u vidu "StickNFind-a". Reč je o blutut nalepnici koja se lepi na stvari koje se lako gube, a njene baterije traju čak godinu dana.

Smartfon aplikacija vam omogućava da bez problema locirate sve što ste izgubili, ali i više od toga - poseduje i opciju upozorenja.

Naime, potrebno je da stavite nalepnicu na ženin auto i čim se ona približi kući vama će stići upozorenje, a to vam daje dovoljno vremena da počistite nered (ili nekoga sakrijete u orman).

Pogledajte video-snimak:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA