NAJBOLJE NA GUGL PLEJU: Zvanično najuspešnije Android aplikacije 2012. godine

Kako prenosi sajt Biznis insajder, Zapos je najbolja aplikacija za onlajn kupovinu preko mobilnog uređaja, dok je Evernout najbolji podsetnik i lični planer. Tu su i Pinterest, Fensi, Mint, Poket i Ekspedija, između ostalih

  • 0

Kompanija Gugl izabrala je najbolje Android aplikacije za smartfone i tablete, koje su obeležile 2012. godinu.

Kako prenosi sajt Biznis insajder, Zapos je najbolja aplikacija za onlajn kupovinu preko mobilnog uređaja, dok je Evernout najbolji podsetnik i lični planer.

Među izabranima su i aplikacija Pinterest, koja se pojavila ove godine i omogućila korisnicima deljenje fotografija, video i drugih sadržaja, kao i interaktivna bajka "Snežana" braće Grim, namenjena deci.

Gugl smatra da je Poket najbolja aplikacija koja omogućava čitanje zanimljivih tekstova čak i u oflajn modu, dok putnicima preporučuje Ekspediju jer pruža najznačajnije informacije o brojnim turističkim destinacijama.

Ukoliko neko želi da istraži svoje porodično stablo, tu je Ansestri, za elektronsku kupovinu Fensi, a za kontrolu ličnih finansija Gugl preporučuje Mint.

Među najbojlim aplikacijama je i Vodič za serije, Pikslr ekspres za obradu fotografija i TED, koja korisnicima omogućava druženje sa nekim od najboljih naučnika, biznis gurua ili muzičkih legendi.

Gugl menadžer za Plej stor (onlajn prodavnicu aplikacija), Tavares Ford, kazao je da su neke od aplikacija nastale tokom 2012 godine, dok su druge pretrpele značajna unapređenja koja su obezbedila bolje funkcije.

Prema njegovim rečima, većina aplikacija je dostupna globalno i pruža sjajno iskustvo i na tabletima i smart telefonima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA