OJADILI EPL: Opljačkali prodavnicu kompanije - odneli oko milion evra!

Nepoznate osobe opljačkale su prodavnicu u Parizu uoči Nove godine i to čitavih 50 minuta, a za to vreme, zaplenili su pazar od oko milion evra

  • 2

Prodavnicu kompanije Epl u Parizu opljačkale su nepoznate osobe uoči Nove godine, zaplenivši pazar od oko milion evra, javila je agencija Frans Pres.

Naime, četiri kriminalca ušla su u jednu od glavnih prodavnica kompanije Epla, koja se nalazi u kvartu Opera u Parizu, naveli su izvori bliski istrazi.

Izborivši se sa službenikom u kompaniji, kriminalci su utovarili ukradenu robu u kamion, koji je bio parkiran u blizini, posle čega su pobegli.

Prema prvim rezultatima istrage, napad je trajao 50-tak minuta, i to u periodu od 20.50 do 21.40 sati. Prodavnica je bila zatvorena od 18 sati, prenosi Klix.ba.

(I. D. /B92.net / Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SveTac

    1. januar 2013 | 21:48

    bravo bravo znaci bice jefinih telefona na crno svaka cast i ovako su vec dovoljno zaradili na raznim japijima koji to kupuju a neznaju ni da upale

  • ДАШОНИ

    2. januar 2013 | 04:07

    ТАКО ЈЕ МОМЦИ ,МОБИЛНИ СЕ ПРОДАВАЈУ ПО 800 € , А ПО УЛАГАЊУ ОД ЕПЛ ФИРМЕ У ТЕЛЕФОН ЈЕ 150 € АКО НЕ И МАЊЕ, ПА САД РАЧУНАЈТЕ , КОЛИКО ЗАРАДЕ , А ТЕЛЕФОНИ ОД ЕПЛА СЕ ПРОИЗВОДЕ У КИНИ ,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA