Predstavljen novi Samsung Galaksi S IV (VIDEO)

U Njujorku predstavljen novi model Samsung Galaksi S4

  • 9

Novi Samsungov telefon premijerno je prikazan večeras u Njujorku, a ceo je svet gledao njegovo predstavljanje uživo preko Jutjuba.

Još jednom Samsung je pobedio Eplov Ajfon sa većim Full HD AMOLED ekranom od 4,99 inča i Korning Gorila Glasom 3 kao zaštitom, impresivnom kamerom i novim inovativnim aplikacijama, što ga razlikuje od bilo kog drugog smartfona. Takođe, u zavisnosti od tržišta, ima oktakor Egzinos procesor na 1,6 GHz ili kvadkor na 1,9 GHz. Poseduje i 2MB RAM memorije.

Telefon je malo širi i duži od Samsung Galaksija III, ali je zato lakši i ima mnogo jaču kameru od neverovatnih 13 megapiksela.

Kompletnu specifikaciju možete da pogledate ovde.

Ono što je najvažnije, telefon će biti dostupan krajem aprila u 3G i 4G verziji.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bane

    15. mart 2013 | 18:31

    Telefon je manji i laksi od s3, a benchmark testovi pokazuju kakva je ustvari zverina. Dizajnerski nista novo, ali na stranim forumima kazu da je cvrsci i kompaktniji od s3. Ukratko, s3 je i dalje u samom vrhu ponude, onaj ko moze ce sigurno uzeti i s4.

  • Vlada

    17. mart 2013 | 19:12

    Hahaha kakav iphone. Prvo android je kod nas zakon. A vi hejteri sto nosite neke telefoncice pisite sta hocete a sve bi ste dali za ovakav fon

  • eks

    15. mart 2013 | 12:31

    Sinoćni event moz da opise samo jedna rec: Sramota. Predstavljeni telefon se moze opisati u dve reci: nista novo. Pa realno sta je ovo. S3 special edition? Ovo S4 nije i mislim da nije vredan tog imena.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA