WhatsApp ponovo dostupan u Srbiji!

Popularna aplikacija za četovanje na Android telefonima vraćena je u Gugl plej stor i korisnici mogu normalno da je preuzmu i koriste, kao i pre zabrane

  • 1

Bez najave, baš kao što je nestala, tako je i vraćena "WhatsApp" aplikacija u domaću verziju Gugl plej prodavnice. Zajedno sa njom stigla je nadgradnja na verziju 2.9.3847, koja je nešto drugačija što se korisničkog okruženja tiče, kao i načina četovanja, ali sadrži dodatne opcije.

Najnovija verzija donosi unapređenje stabilnosti i ispravke propusta koji su uočeni, dizajnerski je sličnija Android konceptu i sada nudi mogućnost kupovine na tri i pet godina uz popust.

Testirali smo detaljno novu "WhatsApp" verziju i sve radi kako treba, bez ograničenja i u Srbiji.

Podsećamo vas da je "WhatsApp" besplatan samo prvih 12 meseci, nakon čega se plaća 0,99 dolara za godinu dana korišćenja, odnosno 2,67 dolara za tri i 3,71 za pet godina korišćenja.

"WhatsApp" je nestao zajedno sa Viberom, Angry Birds, Bad Piggies i Subway Surfers igrama, ali je, za sada, samo on ponovo dostupan u Plej prodavnici.

Gugl, kao ni kompanije koje stoje iza tih aplikacija još nisu objasnili zašto su bile ili su i dalje povučene iz Srbije.

(Telegraf.rs / Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Whatsapp

    26. mart 2013 | 13:57

    Kako to da nema ni vibera? Jednostavno sam par klika se skine u ubaci u fon. ;-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA