Želimo da ovako izgleda novi "jaguar" (FOTO)

Jedan od najpoznatijih modela Jaguara je "D-Type", a sada je dizajner Mutid Gupta napravio koncept koji je inspirisan ovim čuvenim modelom i koji se odlikuje svim prepoznatljivim karakteristikama originala, ali u modernom izdanju

  • 1

Proizvođač automobila "Jaguar" je verovatno najprepoznatljiviji po svojim sportskim modelima iz 1950-ih i 1960-ih. Njihov revolucionarni dizajn, kvalitet izrade, vrhunske performanse i uspesi na trkačkim stazama su ih proslavili širom sveta i zauvek zauzeli mesto u istoriji automobilizma.

Jedan od najpoznatijih modela je "D-Type" koji je bio u proizvodnji od 1954. do 1957. Na njemu su prvi put viđene inovacije koje su bile osnova za slavni "E-Type" kao što su tehnike vazduhoplovne industrije koje su upotrebljene za projektovanje automobila i analize aerodinamičke efikasnosti.

Sada je dizajner Mutid Gupta napravio koncept koji je inspirisan ovim čuvenim modelom i koji se odlikuje svim prepoznatljivim karakteristikama originala, ali u modernom izdanju.

Pogledajte galeriju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vi vidite... Max

    27. mart 2013 | 11:59

    Ne, ne, ne i ne... to je odvratan dizajn, de je stil i elegancija u kojoj je jaguar neosporeni prvak??!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA