UNAJMILI HEJTERE: "Samsung" platio ljude da blate "HTC One" na internetu

"Samsung" je optužen za "lažno oglašavanje" i ako ovu kompaniju sud proglasi krivom, može biti kažnjena sa 835.000 američkih dolara

  • 16

Tajvanska komisija za poštenu trgovinu pokrenula je prošle nedelje istragu protiv "Samsunga" kako bi ustanovila da li je korejski gigant, u saradnji sa svojom lokalnom marketinškom agencijom, platio studentima da na internetu postavljaju komentare štetne po "HTC".

Na osnovu ono malo informacija što je izneseno u javnost o istrazi, "Samsung" je optužen za "lažno oglašavanje" i ako bude proglašen krivim, mogao bi biti kažnjen sa oko 835.000 američkih dolara.

Nakon pokretanja istrage, tajvansko predstavništvo "Samsunga" zaustavilo je sve internet marketinške aktivnosti do daljnjeg.

Zbog ovako šturih informacija, već su se pojavila nagađanja da ovakva kampanja ima veze sa prethodnim glasinama da je "Samsung" zabrinut kako će potencijalni kupci doživljavati plastično kućište njihovog "Galaksija S IV" u poređenju sa aluminijumskim kućištem HTC-ovog novog modela "One".

(Telegraf.rs / Izvor: Economy.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Seksoman

    18. april 2013 | 06:56

    HTC One je beskompromisan telefon mozda bolje izrade i od iphone·a, najzad neko pametan da stavi zvucnike na prava mesta ako nista

  • dejan

    18. april 2013 | 07:41

    S3 sam menjao za iphone 5 uz doplatu i ne kajem se. Iphone je institucija.

  • Gago

    18. april 2013 | 00:56

    Koristio sam htc one 15 minuta :-( znaci bolji je od S3 za mnogo.sam osecaj drzenja u ruci bruseni aluminijum.tesko da ce biti bolji S4 po kvalitetu izrade.meni se S3 ceo ogulio za 1.5 mesec smesno za tel. koji platis 500e. Sto se tice karakteristika ne treba puno gledati male su nijanse u pitanju.pozz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA