UŽIVO: Pogled iz Međunarodne svemirske stanice (VIDEO)

Prenos uživo sa Međunarodne svemirske stanice uključuje i kameru koja prati posadu, sa sve audio-konverzacijom koju možete da čujete, ali i pogled na našu planetu koji ostavlja bez daha

  • 4

Da li ste još od malih nogu imali želju da budete kosmonaut, da odletite u nebeske visine i dalje, i da iz mračnih i tihih dubina naše vasione bacite pogled na majku Zemlju, koja spektakularno lebdi usred ničega?

Ako je odgovor da, a niste ga ispunili (svaka je šansa da niste, pošto sa naših prostora nikada nijedan čovek nije odleteo u kosmos), onda je "live stream", koji je pred vama, najbolji mogući poklon za vikend.

Prenos uživo sa Međunarodne svemirske stanice uključuje i kameru koja prati posadu, sa sve audio-konverzacijom koju možete da čujete, ali i pogled na našu matičnu planetu koji ostavlja bez daha.

Pošto MSS napravi krug oko Zemlje na svakih 90 minuta, zora se rađa i dan umire na svakih 45 minuta. Kada je stanica u mraku, spoljna kameru se čini zamračena, ali budite strpljivi, ponekad u kadar ulete spektakularni prizori munja na našoj planeti, ili svetla velegrada.

Jedno kratko objašnjenje: u slučaju da vidite plavi ekran došlo je kratkotrajnog prekida prenosa, koji će se ubrzo vratiti.

Pogledajte video:

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đorđe

    3. maj 2013 | 21:08

    Strava! :-)

  • Jim

    6. maj 2013 | 10:27

    Djordje imam jednog prijatelja svaka druga mu je extra .to to i jeste.

  • bucko630

    29. jul 2014 | 22:28

    ovo nije uzivo ovo je samo simulacija bas bi nama ovo pustali da gledamo kako da ne na primer grom udara neki dan i oni astronauti to cide i stave similaciju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA