Aplikacija za otkrivanje simptoma raka kože (VIDEO)

Windows aplikacija funkcioniše tako što fotografišete mladež, odgovorite na nekoliko pitanja, a aplikacija će sama, pomoću tehnologije koja je razvijena sa svetski priznatim dermatolozima, analizirati sliku i reći vam da li je vaš mladež visokog rizika ili ne postoji razlog za zabrinutost

  • 0

Kompanije "TeleSkin" i "Microsoft", predstaviće idućeg ponedeljka novi tehnološki iskorak u borbi za bolju zdravstvenu zaštitu građana.

Predstavnici kompanija demonstriraće upotrebu mobilne aplikacije SkinScan, koja svoju snagu crpe iz Windows Phone 8 platforme i omogućava korisnicima da se lako povežu sa lekarom, urade analizu mladeža i na taj način prepoznaju prve simptome raka kože.

Aplikacija funkcioniše tako što fotografišete mladež, odgovorite na nekoliko pitanja a aplikacija će sama, pomoću tehnologije koja je razvijena sa svetski priznatim dermatolozima, analizirati sliku i reći vam da li je vaš mladež visokog rizika ili ne postoji razlog za zabrinutost.

Ako i dalje niste sigurni, vašu fotografiju može pogledati i doktor. Takođe, možete fotografiju aploadovati sve slike jednog mladeža na Microsoft HealthVault, kako biste pratili razvoj.

Aplikacija je besplatna u toku probnog perioda, a posle se plaća 9,99 američkih dolara.

Zahvaljujući razvoju ove aplikacije, kompanija "TeleSkin" je ovog marta osvojila glavnu nagradu u kategoriji za inovativnost na takmičenju koje Microsoft organizuje svake godine na globalnom nivou.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA