NOVA XPERIA SP: Sonijev smartfon koji želite da imate (VIDEO)

Telefon koji je napravljen za maksimalno uživanje

  • 0

Novi smartfonovi neprestano izlaze, ali nas većina podseća na ostale "ribe u moru", dok neki ipak malo zatalasaju površinu.

Iako se svi danas drže zlatnog pravila u izradi pametnih telefona, nova Xperia, koja nam dolazi iz svetski poznate kompanije Sony, malo je odlutala od tog dizajna.

Po veličini je sličan Samsungovom S3, ali čak i tu postoji jedna mala razlika za koju moramo reći "napokon".

Dugme za otključavanje nije više na gornjem delu telefona, što samo po sebi zna da predstavlja problem kada su u pitanju telefoni većih dimenzija, već je sada smešteno sa strane i lako je pristupačno. Upravo ta lakša kontrola iz šake smanjuje mogućnost da vam uređaj ispadne i ošteti se ili da morate da "tražite pomoć prijatelja" kako biste ga otključali.

Takođe, dobijate na poklon 50GB besplatne memorije u Cloud-u, što u današnje vreme može mnogo da znači. Lak pristup svakoj Wi-Fi mreži, nova MicroSIM kartica, snimanje video-zapisa u punoj HD rezoluciji, HDR za snimanje fotografija sa 16x digitalnim zumom, prednja kamera za video-čat.

Što se tiče multimedijalnih dodataka, imate "Walkmen", aplikaciju za novo i neverovatno uživanje u muzici sa opcijama kao što su: XLoud, Clear Audio+, 3D surround zvukom i mnogim drugim pogodnostima koje kao da su pravljene za ljubitelje tehnologije.

Premda je možda za nijansu slabiji od Xperia Z smartfona, ovaj telefon ćete želeti da imate. Na naše tržište dolazi tokom sledećeg meseca.

Za više informacija u vezi sa ovim uređajem, pogledajte naš video-klip:

(Telegraf.rs / M.P.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA