TOSHIBA EXCITE TABLETI: Napredno multimedijalno iskustvo (FOTO)

Android™ 4.2, Jelly Bean porodica Toshiba tableta od 25.7 cm (10,1”) sa izuzetnim novim funkcijama i karakteristikama stiže iz kompanije "Toshiba"

  • 1

Pokazujući svoju eksplicitnu posvećenost poboljšanja iskustva koje tablet pruža na sledeći nivo uzbuđenja, "Toshiba Europe GmbH" je danas najavila svoju novu paletu "excite" tableta od 25,7 cm (10,1") Excite u tri različite verzije.

Opremljen sa Android™ 4.2, Jelly Bean, najnovija verzija Android platforme, "toshiba Excite Pure", "pro" i "write" svaki zadovoljava različite potrebe zahtevnih korisnika. Sve verzije su dostupne sa opcionim "Toshiba Keyboard Cover", koji se isporučuje sa njim ili kao dodatna oprema.

Poklopac ima integrisanu mehaničku tastaturu za brz i precizan unos teksta, a služi i kao zaštita za tablet. Prodaja novih "toshiba excite pure", "pro" i "write" tableta počeće u Evropi u trećem kvartalu 2013.

Tanak i lagan sa baterijom koja dugo traje

- Tržište za tablet računare se širi - rekao je Matt McDowell, direktor marketinga u "Toshiba Europe GmbH".

- U kompaniji "Toshiba" smo posvećeni podsticanju ovog ogromnog zahteva korisnika za visokokvalitetnim uređajima koji dodaju nove funkcije u iskustvo korišćenja tableta. Sa ovim novim "excite" modelima, korisnici mogu da koriste svoj tablet kao kreativnu tablu i da šire svoju kreativnost i produktivnost posebno sa modelom "excite write" - naglasio je McDowell.

Sve verzije dolaze sa preciznim srebrnim završnim slojem sa tačkastom teksturom za čvršće držanje. Takođe su izuzetno tanki sa samo 10,5 mm, i teški samo 600 grama. U kombinaciji sa opcionim poklopcem tableta sa integrisanom Bluetooth tastaturom ukupna težina je samo 1,1 kg.

Sve verzije se isporučuju sa velikim kapacitivnim ekranom od 25,7cm (10,1") sa odnosom širine i visine 16:10 koji podržava dodir sa svih deset prstiju.

"Excite write" je opremljen i sa "Corning® Gorilla™ Glass 2" da bi se obezbedila dodatna zaštita ekrana od grebanja i udaraca. Prosečno trajanje baterije novog Excite tableta je impresivnih 10 sati sa jednim punjenjem.

"Toshiba Excite Pure Android™ 4.2" tablet

Sve karakteristične verzije u okviru "toshiba excite" linije tableta imaju svoje specifične karakteristike, koje su dizajnirane da dodatno iskoriste određena korisnička scenarija.

Uz pomoć najnovijeg NVIDIA® Tegra™ 4-jezgrenog procesora, "excite pro" i "write" pružaju optimalnu ravnotežu obavljanja više istovremenih zadataka, prefinjenu grafiku i izuzetnu efikasnost napajanja.

Za dodatno oživljavanje multimedijalnog iskustva "excite pro" i "write" pružaju odlične audio performanse, sa dva integrisana harman kardon® zvučnika i DTS™ softverom za poboljšanje zvuka. S obzirom na odlične audio i video mogućnosti koje poseduju ovi "excite" modeli, oni pružaju iskustvo kao u bioskopu na kompaktnom, ultra mobilnom ekranu tableta.

Funkcija pisanja rukom sa jedinstvenim softverom

Pored ovoga, "excite write", takođe," prvi put prikazuje novu Toshiba Digitizer funkciju za tablete i isporučuje se sa digitalnom olovkom za brzi i intuitivni unos i Toshiba TruNote komplet aplikacija za prepoznavanje rukopisa.

Digitalna olovka je predviđena da oponaša realno iskustvo pisanja pravom olovkom na papiru dok inovativne Toshiba razvijene funkcije dozvoljavaju korisnicima da naprave skice, beleške i da švrljaju na displeju, i unos digitalizuju u realnom vremenu tako da se može urediti u uobičajenim Office aplikacijama.

Sa TruNote je moguće i pretraživati kroz dokumente jednostavnim pokretom za pisanje. Funkcija TruCapture je izuzetno korisna za kopiranje sadržaja sa bele table ili flip table preko veb kamere i za čuvanje u digitalnom obliku u tabletu.

Opremljen sa korisnim softverom

Izuzetno pristupačan Excite Pure pruža kompletnu funkcionalnost tableta. Omogućeno pomoću NVIDIA® Tegra™ 3 procesora, korisnici dobijaju optimizovane performanse za veb pretraživanje, video snimanje i reprodukciju, kao i za opušteno igranje igrica, uključujući podršku za 3D igrice i povezivanje na popularne igračke konzole i kontrolere.

Dodatni softver obuhvata ThinkFree Office Mobile za Android sa aplikacijama funkcija i nekoliko alatki za poboljšanje zvuka, kao i niz funkcija za povezivanje, uključujući WiFi Certified Miracast™2 na Pro i  Write verzijama, koje omogućavaju korisnicima da bežično pošalju sadržaj sa tableta na veliki ekran TV.a.  Postoji i direktna veza sa Google Play™ prodavnicom, koja pruža pristup preko 700,000 aplikacija koje su dostupne za preuzimanje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIKI

    13. jun 2013 | 18:10

    Bog na nebu,,, JAPANCI na zemlji.. Japanci sve sto rade, rade najbolje..Svaka im cast..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA