"Mračna soba": Krenite u svoju ličnu Jutjub avanturu

Kliktanjem na različite opcije koje vam daje komičar Džon Robertson, pokušajte da pređete igricu tako što ćete pronaći prekidač za svetlo

  • 0

"Mračna soba" je Jutjub avanturistička video "igra" koju je napravio komičar Džon Robertson, a čiji je cilj izaći iz mračne sobe kliktanjem na različite opcije koje vode na različite video klipove, koji opet vode dalje.

Ovo je u osnovi dosta nalik starinskim "tekstualnim" avanturističkim igricama, zajedno sa šaljivim opcijama poput "plačite u mraku" ili da "ispraznite džepove".

Video klipovi nisu javno listirani, tako da ne možete da pretražite Jutjub kako bi pronašli kraj, niti ga možete pronaći na Robertsonovom kanalu.

Premda će vam se u jednom trenutku učiniti da izlaz ne postoji i da se svetlo u sobi nikada neće uključiti, on postoji - zapravo, postoje dva. Samo morate dobro da se potrudite i da nabasate na prekidač: u potpunom mraku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA