OBARAMO SVE REKORDE: Telegrafovu Android aplikaciju koristi preko 100.000 osoba!

Treća verzija Telegraf Android aplikacije u potpunosti je u skladu s najnovijim modernim dostignućima tehnologije, što je rezultiralo sve većim brojem korisnika. Poseban dodatak je i sekcija EXIT

  • 13

Telegraf.rs, najbrže rastući portal u regionu, do sada ima više od 100.000 korisnika Android aplikacije za mobilne telefone! Nastojimo da u skladu s modernim tehnologijama i novim dostignućima napredujemo i mi, a treća verzija Android aplikacije i sve veći broj korisnika pokazala je da se trud isplati.

Visoka ocena čitalaca postignuta je vrlo jednostavnim korišćenjem, inovativnim redizajnom, prilagodljivošću različitim uređajima, velikom brzinom učitavanja i drugim performansama.

Uspeh dugujemo najbržim informisanjem korisnika vestima iz zemlje, regiona i sveta, najraznovrsnijim sadržajima iz oblasti politike, društva, ekonomije, hronike, sporta, kulture i zabave.

Pored ovih kategorija, ovog leta rešili smo da obradujemo čitaoce i specijalnom EXIT sekcijom, u kojoj mogu pročitati o svim dešavanjima na najznačajnijem muzičkom festivalu u našoj zemlji, popularnom u celom svetu.

EXIT sekcija vam omogućava da se najbrže upoznate s programom festivala, rasporedom po stejdževima, izvođačima, svim potrebnim servisnim informacijama, ali i da učestvujete u nagradnim igrama koje organizujemo u saradnji sa EXIT festivalom.

Pored ovih informacija saznaćete i šta se dešava iza bine, šta vole vaši omiljeni muzičari, kako se pripremaju za nastup, ali i sve o organizacionom delu festivala.

Telegraf aplikaciju sa sobom možete nositi uvek i svuda, a da biste je preuzeli kliknite ovde.

(Lj. Vučetić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ДАШОНИ

    27. jun 2013 | 00:36

    ВИ СТЕ КРАЉЕВИ СВИХ СРПСКИХ ВЕСТИ , УЈЕДНО САМ САМО ВАМА ВЕРОВАО ОД САМОГА ПОЧЕТКА ДА СТЕ ДАЛЕКО НАЈБОЉИ КАНАЛ И НИСАМ СЕ ПРЕВАРИО !!!!

  • Zigmund

    27. jun 2013 | 10:50

    Samo tako nastavite,najbolji ste.Bolji ste od blica,b92...Vi prvi objavite nesto pa onda oni skidaju od vas.Bravo!

  • TELEGRAF na HTC to carevi

    27. jun 2013 | 05:35

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA