LETNJA AKCIJA: Odaberi svoj popust u Gigatronu

U Gigatronu ovog vikenda popusti na dodatne komponente za računare. Po specijalnoj ceni možete kupiti novi miš ili tastauru, eksterni hdd ili e-book reader

  • 0

Ovog vikenda pravi je trenutak da zamenite vaše dotrajale periferne komponente i kupite novi miš ili tastaturu i to baš u Gigatronu, gde će od 19. do 21. jula biti organizovana velika akcija odobravanja popusta na različitu dodatnu opremu: 15 odsto popusta na tastature i miševe, 10 odsto niže cene na zvučnike i slušalice i 5 odsto sniženja na postojeći asortiman eksternih hdd.

Iz ponude posebno izdvajamo eksterne hard diskove, idealnu zaštitu za nepredviđene slučajeve kvara ili brisanja važnih podataka (poslovnih dokumenata, slika sa foto-aparata, muzike, filmova). Ovaj uređaj će vam svakako pomoći da napravite rezervnu kopiju (backup) gotovo svega što se na vašem računaru nalazi.

Eksterni optički uređaji

Kupili ste laptop ili netbook koji nemaju optički uređaj? Rešenje za vas je kupovina externog optičkog uređaja, koji lako možete povezati preko USB porta bez instalacije dodatnih drajvera.

E- book reader

E-book readeri su uređaji namenjeni čitanju elektronskih knjiga. Svi znamo da knjige u elektronskoj formi mogu otvarati pametni mobilni telefoni, tableti, laptop i desktop kompjuteri, ali tu postoji problem zamaranje očiju pri dugom gledanju u ekran.

Upravo je ekran glavna prednost e-book reader-a sa E-ink ekranom, koji je posebno napravljen tako da imate utisak kao da gledate u običan papir.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA