Pogledajte luksuznu kuću direktorke Yahoo-a (FOTO)

Prelepa direktorka internet giganta Marisa Majer častila je sebe luksuznom kućom u San Francisku za koju je izdvojila 30 miliona dolara. Ta suma za nju i ne predstavlja preveliki trošak jer je njeno bogatstvo procenjeno na 300 miliona dolara

  • 15

Direktorka Yahoo-a Marisa Majer i njen suprug Zahari Bog kupili su kuću u San Francisku vrednu 30 miliona dolara, glasina je koja kruži među agentima za nekretnine u tom američkom gradu.

Moguće je da se prelepa direktorka internet giganta častila luksuznom kućom jer je u julu ove godine Yahoo, prvi put posle maja 2011, prestigao Google i postao najposećeniji sajt u Americi. Zasluge za takav preokret idu upravo njoj jer je ona na mesto izvršnog direktora Yahoo-a došla nakon 13 godina provedenih u Google-u.

Kuća od 30 miliona nije veliki izdatak za ženu koja je rođena 1975. godine u Vausau u saveznoj državi Viskonsin jer je njeno bogatstvo procenjeno na 300 miliona dolara.

Majerova je ove je godine bila 32. mestu na Forbsovoj listi 100 najmoćnijih žena na svetu, a pojavila se i na listi 100 najuticajnijih osoba u izboru magazina "Tajm".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bracala

    3. septembar 2013 | 19:30

    Prelepa?!?!

  • janko

    3. septembar 2013 | 21:21

    za 30 miliona nemozes ni zgradu da napravis a kamoli grad

  • Boki

    3. septembar 2013 | 20:59

    Kuca jeste lepa, ali meni nije jasno kako neko ko je prodaje dodje do racunice da vredi toliko. Imam utisak da se za te pare moze izgraditi citav grad, a ne jedna kuca.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA