NAGRADNI KVIZ: Gigatron i HP vas vode na Evrobasket u Sloveniju!

Kupci bilo kog HP proizvoda u vrednosti većoj od 10.000 dinara uz kupon sa tačnim odgovorom na kviz pitanje imaće priliku da učestvuju u izvlačenju dobitnika za put na Evrobasket turnir

  • 0

U saradnji sa kompanijom HP, Gigatron vas vodi na putovanje na Evrobasket turnir u Sloveniji! Kupci bilo kog HP proizvoda čija vrednost kupovine pređe 10.000 dinara u periodu od 2. do 12. septembra mogu učestvovati u nagradnom kvizu Gigatrona i kompanije HP.

Sve što je potrebno da učinite je da nakon kupovine popunite nagradni kupon, a potom sledi izvlačenje u HP prodavnici u SC Ušće, gde možete prisustvovati javnom izvlačenju koje će se održati 13. septembra u 12 časova.

Najsrećniji kupac koji tačno odgovori na kviz pitanje imaće priliku da poseti finale Evrobasket turnira u Ljubljani, koji se održava od 18. do 24. septembra.

U poklon putovanje uključeni su prevoz mini-kombijem Beograd–Ljubljana u oba pravca, smeštaj na bazi noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi u Ljubljani u hotelu M sa 3* u periodu trajanja turnira, ulaznice za četiri meča četvrtfinala, dva meča polufinala, meč za 3. mesto i finale.

Aranžman će se realizvati u saradnji sa agencijom BigBlue.

U  Gigatron prodavnicama svi kupci HP proizvoda će popuniti kupon na čijoj poleđini se nalazi jednostavno kviz pitanje. Dobitnik poklon-putovanja nema pravo da traži od kompanije Gigatron zamenu dobijenog poklona za neki drugi proizvod, niti može menjati poklon za protivvrednost u novcu.

Na sajtu kompanije biće objavljeno ime i prezime dobitnika. U akciji ne mogu učestvovati kupci koji plaćanje izvršavaju pouzećem, odnosno preuzimaju robu na adresi koju sami navedu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA