SLUČAJNO: Amazon otkrio detalje novog Kindle Paperwhite-a

Novi Paperwhite će imati bolji kontrast i novi prikaz na ekranu, poboljšano osvetljenje i okretanje stranica, brži procesor i ekran koji preciznije reaguje na dodir

  • 3

Amazon će uskoro predstaviti novi Kindle Paperwhite, a ta informacija slučajno je "iscurela" zahvaljujući grešci na Amazonovim stranicama.

Informacije o novom Kindle uređaju otkrila je zagrebačka forumašica, koja je na jednom hrvatskom forumu objavila sliku sa novim mogućnostima proizvoda koju je našla na Amazonovim stranicama.

- Zanimljivo, sad su sklonili stranicu - komentirisala je kasnije kada je stranica izbrisana.

Njeno otkriće preneli su svi veći svetski tech mediji, poput "Vergea" ili "Techcruncha". Amazon je u međuvremenu shvatio da je vest nemoguće zaustaviti i ponovo su objavili stranicu proizvoda, ali ovaj put obogaćenu sa mnogo više sadržaja.

Prema informacijama dostupnim na slici, novi Kindle Paperwhite biće nalik svom prethodniku uz nekoliko malih izmena koje će poboljšati njegove mogućnosti kao čitača e-knjiga.

Novi Paperwhite će tako imati bolji kontrast i novi prikaz na ekranu, poboljšano osvetljenje i okretanje stranica, brži procesor i ekran koji preciznije reaguje na dodir.

Amazon je zvanično objavio da će novi Kindle biti dostupan 30. septembra.

(Telegraf.rs / Izvor:theverge.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • LaneBg

    7. septembar 2013 | 17:58

    Не купујте ово смеће, немојте се зајебати! Имао сам два "киндла", сваком је цркао екран после најблажег притиска. Никад неквалитетнији технички уређај нисам видео. Срамота шта продају! Не вреди ни десет евра, а камоли 120!

  • Babilon

    9. septembar 2013 | 23:10

    Malo čudan komentar. E-reader služi za čitanje, a ne za sjedenje na njemu. Do sada sam promijenio četiri modela Kindlea i svi savršeno rade i dan danas, kod mojih prijatelja kojima sam ih poklonio. Trenutno koristim Kindle paperwhite, nabavio sam ga odmah kada se pojavio na tržištu i radi bez greške. Namjeravam nabaviti i novi model Paperwhite čim se pojavi.

  • yugo

    15. septembar 2013 | 00:26

    Kakav Kindle,Nook je broj 1!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA