KRV, ZNOJ I iPHONE: Masovna tuča ispred Appleove radnje! (FOTO) (VIDEO)

Ispred radnje je izbila opšta tuča u redu za kupovinu najnovijeg iPhonea, a policija je uhapsila tri osobe. Kupci plaćali beskućnicima da čekaju u redu umesto njih

  • 16

Policija je uhapsila tri osobe u petak ujutru u Kaliforniji posle izbijanja opšte tuče ispred radnje Applea, gde su se formirali ogromni redovi za kupovinu novog iPhonea.

Potencijalni kupci unajmili su beskućnike da umesto njih čekaju u redu za kupovinu najnovijeg iPhonea 5C i 5S, uz obećanu novčanu nadoknadu, ali im kasnije nisu isplatili obećani novac. Nastao je opšti haos i pometnja ispred radnje u Kaliforniji.

Opšta tuča izbila je kada neki od kupaca nisu uspeli da dođu do primeraka iPhonea, jer su se rasprodali, a nezadovoljstvo su iskazali tako što su odbili da plate ljudima koji su umesto njih satima čekali u redu.

- Pitali su me juče da li bih čekala u redu umesto njih, rekli su mi da ću za to dobiti novac. Naravno da sam pristala, ionako nemam šta drugo da radim - rekla je jedna od beskućnica, koja nije želela da otkrije koliku sumu novca su joj kupci ponudili da umesto njih čeka u redu.

Ipak, neki od beskućnika otkrili su da su plaćeni 35 dolara da čekaju u redu po nekoliko sati.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs / Izvor: Daily news)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan KM

    21. septembar 2013 | 20:34

    Stoka američka.

  • Bosnjak

    21. septembar 2013 | 21:51

    Je..bo ..ih iphone ,nije Samsungu ni do kolena ,inace su ameri jos jednom pokazali cijelom svijetu koliko su bolesna nacija !

  • VforV

    21. septembar 2013 | 20:09

    C,c,c...koje debilcine!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA