Kompanija Canon ugostila posetioce CE&HA sajma

Na trećem po redu CE&HA sajmu, Canon je premijerno predstavio kameru "legria mini", foto-aparate "canon EOS 70D" i "powershot N"

  • 0

Kompanija Canon ugostila je posetioce ovogodišnjeg CE&HA sajma, ponudivši veoma zanimljiv sadržaj! Na trećem po redu CE&HA sajmu, Canon je predstavio ceo asortiman svojih proizvoda, dok su posetioci imali priliku premijerno da vide i isprobaju kameru "legria mini", foto-aparate "canon EOS 70D" i "powershot N", kojem su se naročito obradovali ljubitelji društvenih mreža zbog njegovog lakog povezivanja sa istima.

U profesionalnom Canon foto-studiju, napravljenom za potrebe CE&HA sajma, posetioci su mogli se oprobaju u ulogama fotografa i modela, ali i da se uvere u fantastične mogućnosti Canon proizvoda izloženih na štandu.

U okviru Canon štanda, organizovane su i kreativne radionice, kao i Canon akademija, koji imaju za cilj edukaciju svih ljubitelja fotografije. Edukacija podrazumeva prezentacije na temu fotografije, ali i o kreativnim modovima, foto-aparatu 1DX, Canon Profesionalnom Servisu i ostalim temama obuhvaćenim Canon akademijom.

Kompanija Canon je, specijalno za priliku održavanja CE&HA sajma, napravila akcijsku ponudu u koju su uključeni kompaktni foto-aparat "powershot SX160 IS", sjajni "canon EOS 1100D", elegantni višenamenski štampač "pixma MP230" i i-SENSYS LBP6020B, laserski štampač idealan za kućnu upotrebu. Pomenuti modeli dostupni su svim potencijalnim kupcima po veoma popularnim cenama.

CE&HA sajam se održava od 26. do 29. septembra u halama 1 i 4 Beogradskog sajma. Organizator sajma i brojni izlagači najavili su "veći, bolji i noviji" sajam, na kome će posetioci imati priliku da se upoznaju sa najnovijim rešenjima iz oblasti računara, potrošačke elektronike i kućnih aparata.

Budite među prvima koji će videti, ali i isprobati nove proizvode iz Canon porodice.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA